Tři roky na cestě

od malého studia až ke skupině firem

V roce 2020 vzniklo PIXBO STUDIO s jediným cílem – přinášet klientům nezapomenutelné multimediální zážitky. V průběhu let jsme se vypracovali z malého studia na pevně etablovanou společnost, a dnes s radostí oznamujeme vznik naší nové skupiny – RASG Media s.r.o.

Naše cesta začala s vášní pro kreativitu a touhou přinášet inovativní řešení v oblasti multimédií. První kroky byly náročné, ale s odhodláním a odvahou jsme postavili základy PIXBO Studia. Během prvního roku jsme si získali důvěru prvních klientů a začali jsme vytvářet jedinečný obsah, který v sobě nesl naši uměleckou vizi.

Naše první úspěchy nás motivovaly a poskytly nám pevný základ pro další rozvoj. S každým projektem, každým úspěchem, jsme nabírali na síle a rozšiřovali své možnosti. Vzali jsme na vědomí, že naše poslání není jen vytvářet obsah, ale poskytovat full-service služby, které našim klientům nabídnou komplexní řešení.

Dnes, s hrdostí představujeme RASG Media – skupinu, která sdružuje naše projekty v oblasti multimédií, sociálních sítí, filmové a studiové produkce. Tato skupina vznikla z naší touhy přinést našim klientům pětihvězdičkové služby v oblasti obsahu, reklamní tvorby a vizuální komunikace.

RASG Media není pouze firmou, ale komunitou kreativních jednotlivců spojených společným cílem: nadchnout a překvapit naše klienty. Jsme připraveni vést naše projekty k novým výšinám a poskytovat klientským firmám nejen obsah, ale i strategie, které budou v dnešním konkurenčním prostředí klíčové pro úspěch.

S námi není kreativita omezena žádnými hranicemi. RASG Media je více než jen studio – je to společenství vize, vášně a neustálého hledání nových možností. Jsme připraveni posunout hranice a přinést do světa obsahu něco úplně nového.

Děkujeme všem, kteří nás podporovali na naší cestě. S vámi se těšíme na další kapitolu naší kreativní pouti. RASG Media – kde se příběh neskončí, ale začíná znovu.